skip to Main Content
Guided Tur: Pariser Platz

Guided tur: Pariser Platz

MANDAG D. 2. JUNI 2014, KL. 19:00 Pariser Platz - Foto Denis Apel

Pariser Platz er ikke kun Brandenburger Tor, der som bekendt er Berlins berømteste varetegn. Men hvem kender dens omtumlede historie? Hvad ved vi om den smukke symmetriske anlagte Pariser Platz, der kaldes Berlins “gute Stube”, og som kun har 7 husnumre? På to heraf befinder sig ambassader, på et tredie kunstakademiet. Vi har måske hørt navnet Mar Liebermann, vi har set Hotel Adlon. Hvem kender hans og hotellets historie? Den og meget mere bliver fortalt. Også en lille kommunal dansk skandale kommer på tale, og et værtshus bliver nævnt, hvor berømte skandinaviske kunstnere havde deres “Stammtisch”.

Pariser Platz – Foto: Denis Apel

MØDESTED: VESTSIDEN AF BRANDENBURGER TOR.
TILMELDING SENEST SØNDAG D. 1. JUNI PÅ KIRKENS TELEFON ELLER MAIL.

Back To Top
X
X