skip to Main Content
Gudstjeneste

Gudstjeneste

SØNDAG D. 12. OKTOBER 2014, KL. 10:30 

Christianskirken - Altar

17.s.e.trin.
Mark. 2,14-22
Prædikant: Iben Vinther Nordestgaard

Efterfølgende bydes der på en bid mad i menighedssalen.

I forbindelse med højmessen synger MidtVest Pigekor. MidtVest Pigekor er grundlagt af Dorte Bille, som har været korleder og dirigent for koret siden starten i 1999. Koret tæller i dag 50 piger og unge kvinder, som næsten alle har været en del af MidtVest Pigekorene, siden de som 8-9 årige blev optaget i MidtVest Børnekor. MidtVest Pigekorene hører til på den Jydske Sangskole, hvor sangerne modtager undervisning i solosang og hørelære.

Pigekorets klangideal er klassisk som udgangspunkt, men repertoiret indeholder musik i forskellige genrer og med meget varieret musikalsk udtryk. Koret, som turnerer flittigt i ind- og udland, har i det forløbne år udgivet sin tredje CD samt tre musikvideoer.

Back To Top
X
X