skip to Main Content
Filmaften: Forbrydelser

Filmaften: Forbrydelser

TiRSDAG D. 24. FEBRUAR 2015, KL. 19:30 endelig-plakat-JPEG

Så er der igen dansk film på programmet.

Inden filmen starter vil der kl. 19.00 være mulighed for at spise sammen i menighedssalen til blot 3€.

Aftenens film “Forbrydelser” med Ann Eleonora Jørgensen, Trine Dyrholm og Nicolaj Kopernikus i hovedrollerne ser vi i Christianskirkens bibliotek. Filmen handler om den barnløse fængselspræst Anna, som mod al forventning bliver gravid. Lægerne opdager, at barnet har en kromosomfejl og Anna skal nu bestemme sig for, om hun vil lægge barnets skæbne i Guds eller i den indsatte kvinde Kates hænder. Kate skulle efter sigende besidde overnaturlige kræfter. Anna har det svært med tanken om at få et handicappet barn, når kvinder som Kate får raske børn – Kate lod endda sin datter være alene hjemme i 4 dage, så hun døde af tørst!

Alle er velkomne og vi håber mange møder op til en hyggelig aften i selskab med andre danskere.

Der anmodes om tilmelding på kirkens mail eller til mf@christianskirken.de 

Back To Top
X
X