skip to Main Content
Filmaften: Stille Hjerte

Filmaften: Stille hjerte

TiRSDAG D. 19. MAJ 2015, KL. 19:30 

Så er der igen dansk film på programmet. Aftenens film er instrueret af Oskar- og Palmevinderen Bille August. Vi mødes i Christianskirkens bibliotek og ser den danske film “Stille hjerte” med Ghita Nørby, Morten Grunwald og Paprika Steen i hovedrollerne. I filmen møder vi ægteparret Esther og Poul, som har inviteret deres familie til at tilbringe weekenden sammen med dem. Esther er blevet erklæret uhelbredelig syg og hun har derfor samlet familiens 3 generationer for at sige farvel. Stille hjerte er en film, der sætter aktiv dødshjælp og etikken omkring det på tapetet.

Alle er velkomne og vi håber, at mange møder op til en hyggelig aften i selskab med andre danskere.

DER ANMODES OM TILMELDING PÅ KIRKENS TELEFON ELLER TIL MF@CHRISTIANSKIRKEN.DE 

Back To Top
X
X