skip to Main Content
Minikonfirmand

Minikonfirmand

SØNDAG D. 5. SEPTEMBER 2015, kl. 13:00 

Minikonfirmand er et tilbud til børn i 8-10 års alderen, hvor vi mødes 6 lørdage kl. 13.00-14.30 i kirken. Som afslutning på forløbet deltager minikonfirmanderne ved gudstjenesten søndag den 15. november.

Vi skal hver gang høre nogle spændende historier fra Bibelen fx om Adam & Eva, der boede i paradisets have og om Jesus – hvordan han blev født, om de mirakler han lavede og hvordan han selv blev døbt af sin fætter, Johannes Døberen.

Vi skal udforske kirken og lære om kristendommen – for hvad bruger man egentligt en døbefont til? Hvorfor har præsten altid det samme tøj på? Og hvorfor blev Gud sur over, at Adam og Eva spiste et æble?

Derudover skal vi selvfølgelig også synge, lege, være kreative og have det sjovt sammen.

Der er tilmelding på kirken@christianskirken.de senest mandag d. 31. august.

Back To Top
X
X