skip to Main Content
Gudstjeneste

Gudstjeneste

SØNDAG D. 6. SEPTEMBER 2015, KL. 11:00 

Christianskirken - Altar

14. s. e. trin.
Luk. 17,11-19

Vi starter en ny tradition! Vi har altid haft et tæt forhold til hinanden i skandinavien og i år holder vi fællesgudstjeneste hos den svenske/norske kirke og næste år bliver vi i Christianskirken vært for den skandinaviske fællesgudstjeneste.
Vi holder udendørsgudstjeneste hvis vejret tillader det – ellers trækker vi indenfor. Efter gudstjenesten vil der være tid til mange timers hyggeligt samvær med sjove aktivitetser for børn og barnlige sjæle. Tag gerne tæpper med til at sidde på og husk praktisk tøj efter vejret. Der vil være mulighed for at købe lækker mad, øl/vand og kaffe.

HVIS MAN ØNSKER AT SLÅ FØLGE MED DEN NYE PRÆST OG BENTE, KAN MAN KONTAKTE BENTE PÅ KIRKENS TELEFON ELLER PR. MAIL TIL BS@CHRISTIANSKIRKEN.DE

 

Back To Top
X
X