skip to Main Content
Filmaften: Mænd Og Høns

Filmaften: Mænd og høns

TiRSDAG D. 8. SEPTEMBER 2015, KL. 19:30 

Så er der igen dansk film på programmet! Aftenens film er instrueret af Anders Thomas Jensen, der også står bag klassikerne ”Adams æbler”, ”Blinkende lygter” og ”De grønne slagtere”. Vi mødes i Christianskirkens bibliotek og ser den danske film ”Mænd og høns” med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Ole Thestrup i hovedrollerne. I filmen møder vi de mærkværdige brødre Elias og Gabriel, som ikke kommer særlig godt overens. Da deres far dør, opdager brødrene, at de er adopterede. De finder deres biologiske far på en lille ø. På øen møder de et samfund med mange skæve personligheder og lærer historien om deres særegne slægt.

DER ANMODES OM TILMELDING PÅ KIRKENS TELEFON ELLER PR. MAIL TIL BS@CHRISIANSKIRKEN.DE SENEST TORSDAG D. 3. SEPTEMBER.

 

Back To Top
X
X