skip to Main Content
Yoga

Yoga

ONSDAG D. 20. Januar 2016, KL. 17:00 

Fysisk aktivitet, lejlighed til at besinde sig og slappe af hører til et menneskes grundlæggende behov. Med rolige og målrettede bevægelser og holdninger bliver kroppen stærket, strakt ud og afspændt. Kropsholdningen bliver rankere og smidigere. Åndedrættet bliver regelmæssigere og selvopfattelsen forbedret. Yoga skaber balance mellem spænding og afspænding og forbinder krop og sind.

Mit navn er Andrea og bor i Berlin, men det sidste år boede jeg på Bornholm. Jeg elsker at praktisere og undervise i yoga. Min yogalæreruddannelse er Hatha-yoga og hormo- nyoga. Jeg er uddannet ergoterapeut og jeg lægger i mine yogakurser stor vægt på kropsopfattelsen og individuel tilpasning af yogaøvelserne til fysiske særegenheder.

Jeg underviser på tysk og dansk og har undervist i yoga i Tyskland i 12 år og det sidste år på Bornholm. Mit speciale børneyoga, rygsøjleyoga, hormonyoga og ældreyoga.

Du er hjertelig velkommen til en prøvetime i Christianskirkens lokaler.

Vel mødt – jeg glæder mig til at undervise jer!

Undervisninger: 13/1; 20/1; 27/1; 3/2; 10/2; 17/2; 24/2; 2/3

Venlige hilsener,

Andrea

Kontakt: Andrea 01520 3520115/kirken 0308734430

Pris: 70€ for 8 gange

Back To Top
X
X